Misiunea noastră este de a ajuta întreprinderile să se pregătească pentru cloud, să migreze fără probleme și să obțină cât mai mult din investițiile lor.

Portofoliul nostru de servicii include planificarea, instruirea, migrarea și gestionarea completă sau asistată a proiectului, care vă permite echipa dvs. și vă ajută să faceți economii de timp și de costuri.

Cu ce ne ocupăm?

Poate fi dificil să rămâneți la curent cu evoluția cloud a Microsoft și să vă asigurați că afacerea dvs. primește o valoare maximă din investițiile in IT.

Avand un portofoliu larg de parteneriate strategice și o echipă cu o experiență de peste 10 de ani în furnizarea de soluții software orientate catre afaceri mici, mijlocii și intreprinderi mari, vă putem ajuta să navigați în complexitate, să explorați o strategie multi-cloud și să profitați de cele mai bune programe software ca serviciu (SaaS).

Suntem un furnizor de servicii specializat, mai mic, cu accent pe valoarea adăugată. Am acumulat zeci de ani de know-how în livrarea de proiecte complexe care implică schimbări de afaceri și tehnologice. 

Proiectele sunt întotdeauna planificate și implementate pe baza unui cadru de proiect coeziv, care ne permite să stabilim așteptări realiste pentru clienții noștri în timp ce se îndreaptă spre călătoria lor către cloud.

Parteneriate strategice

Certificări profesionale