Microsoft 365

Ghidul cumpărătorului Microsoft 365 (anterior Office 365) pentru firme

Noul Microsoft 365 (anterior Office 365) include toate aplicațiile obișnuite Office împreună cu servicii inteligente în cloud precum și securitate de nivel superior. Ce plan ar trebui să alegeți sau cel mai bine ar fi să cumpărați în continuare una dintre aplicațiile independente din suita Microsoft Office 2019?

Termenul „Microsoft Office” a devenit sinonim cu productivitatea în ultimii ani, printre care Word, Excel și PowerPoint sunt printre cele mai reușite și recunoscute programe din lume. În timp ce acestea încă pot fi descărcate cu o achiziție unică de pe site-ul Microsoft, lansarea Office 365 în 2011 a schimbat direcția în ceea ce privește modalitatea de achiziție a soluțiilor de productivitate Microsoft.

De atunci, vă puteți abona la toate aplicațiile Office pentru o taxă lunară sau anuală obișnuită, spre deosebire de nevoia de a cumpăra fiecare nouă versiune atunci când este lansată.

Din 21 aprilie 2020 Office 365 a fost transformat în Microsoft 365 pentru a reflecta numărul tot mai mare de caracteristici care sunt exclusive abonaților săi. 

Ce primesc în plus abonații Microsoft 365 față de cei care cumpără o licență standard de Microsoft Office?

Cu Microsoft 365 toate programele din suita Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, etc.) beneficiază de actualizări permanente astfel încat mereu veți folosi ultima versiune oficială. În plus, Microsoft 365 vine cu o serie de produse și servicii de productivitate oferite exclusiv în cloud, și anume Microsoft Teams, Microsoft Sharepoint Online, Microsoft Exchange Online și Microsoft OneDrive.

Pentru abonamentele destinate în special organizațiilor mari, abonații beneficiază de securitate sporită, posibilitatea de a controla într-un mod centralizat un număr foarte mare de licențe și utilizatori, gestionarea dispozitivelor mobile și gestionarea aplicațiilor mobile precum și alte produse de productivitate precum Microsoft PowerApps, Microsoft Power Automate, Microsoft Bookings, etc.

În acest articol ne vom concentra pe o scurtă descriere a principalelor produse cloud de productivitate Microsoft 365 și anume Microsoft Teams, Microsoft Sharepoint Online, Microsoft Exchange Online și Microsoft OneDrive.

MS-Teams-benefits

Microsoft Teams

Microsoft Teams este centrul pentru munca în echipă în Microsoft 365. Serviciul Teams permite mesaje instantanee, apeluri audio și video, întâlniri online bogate, experiențe mobile și capacități extinse de conferințe web. În plus, Teams oferă funcții de colaborare și extensibilitate a fișierelor și datelor și se integrează cu Microsoft 365 precum și cu alte aplicații Microsoft și partenere.

Microsoft Sharepoint Online

Microsoft Sharepoint Online

Cu SharePoint Online, puteți crea cu ușurință site-uri de echipă și portaluri pentru a descoperi, partaja și colabora la conținut cu colegii din interiorul și din afara organizației dvs. de pe orice dispozitiv, indiferent de locul în care se află.  Recomandările inteligente vă ajută să găsiți ceea ce căutați în cel mai scurt timp.

exchange_online

Microsoft Exchange Online

Microsoft Exchange Online este o soluție de mesagerie găzduită care oferă capacitățile Microsoft Exchange Server ca serviciu bazat pe cloud. Oferă utilizatorilor acces la e-mail, calendar, contacte și activități de pe PC-uri, web și dispozitive mobile. Se integrează pe deplin cu Active Directory, permițând administratorilor să utilizeze politicile de grup, precum și alte instrumente de administrare, pentru a gestiona caracteristicile Exchange Online în mediul lor.

Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive

OneDrive este serviciul de stocare în cloud dezvoltat de Microsoft care vă permite să stocați toate fișierele importante în siguranță într-un singur loc și apoi să le accesați practic oriunde.

Serviciul funcționează similar cu un hard disk tradițional, dar este disponibil prin internet cu funcții suplimentare. De exemplu, datorită designului său pe mai multe dispozitive și pe mai multe platforme, puteți crea un fișier pe un singur dispozitiv și puteți prelua locul pe care l-ați lăsat pe laptop, tabletă sau telefon fără a fi nevoie să salvați o copie pe o unitate flash USB sau trimiteți-l prin e-mail. De asemenea, OneDrive facilitează partajarea conținutului cu alte persoane și colaborarea în timp real utilizând integrarea Microsoft 365.

Solicitați un demo gratuit

Sunteți interesat de achiziționarea unuia dintre serviciile noastre cloud? O demonstrație este deseori mai bună decât un discurs lung. Solicitați o demonstrație live individuală cu unul din experții noștri pentru a descoperi toate caracteristicile suitei noastre de produse.

Astfel, pentru a putea răspunde unui număr mai mare de nevoi acum există o multitudine de tipuri de abonamente Microsoft 365 din care puteți să alegeți.

Soluții Microsoft 365 pentru afaceri mici (până în 300 de angajați)

Soluții Microsoft 365 pentru afaceri mari (peste 300 de angajați)

Ce trebuie să știm înainte să achiziționăm un abonament Microsoft 365 pentru firma noastră?

Faza de planificare a unei implementări Microsoft 365 depinde în mare măsură de mulți factori, inclusiv dacă folosiți planul pentru afaceri mici sau planul pentru întreprinderi mari. Indiferent de planul pe care îl utilizați, doriți să aflați resursele și rolurile de care veți avea nevoie pentru implementare, precum și sarcini precum:

  • Întâlniri de sincronizare pentru implementarea Microsoft 365
  • Urmărirea problemelor pentru implementarea Microsoft 365
  • Strategii legate de e-mail, cum ar fi dimensiunea cutiei poștale și integrarea prin e-mail cu SharePoint
  • Politici de securitate și conformitate pentru implementarea Microsoft 365
  • Provizionarea contului și acordarea de licențe pentru implementarea Microsoft 365
  • Luarea în considerare a lățimii de bandă de Internet disponibilă în cadrul firmei
  • Inventar de software și hardware
  • Instruire pentru administratori și utilizatori finali
  • Nevoile de migrare pentru implementarea Microsoft 365
Unul dintre consultanții noștri vă va contacta în cel mai scurt timp

Vorbește cu un consultant